Din varukorg är tom

  Holistic

  ImmunBalans

  60 kaps

  4.3 (3) - Recensioner (0)

  Holistic ImmunBalans (tidigare ImmunStark) är ett kosttillskott som innehåller ett patenterat ämne, Wellmune®. Studier visar att Wellmune (som är en 1,3/1,6-betaglukan) aktiverar immunsystemet att reagera snabbare. ImmunBalans innehåller dessutom vitamin C, D och B6 samt zink, koppar och selen som alla bidrar till immunsystemets normala funktion.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Stärker immunsystemet

  Innehåller patenterade Wellmune

  • Holistic ImmunBalans (tidigare ImmunStark) är ett kosttillskott som innehåller ett patenterat ämne, Wellmune®. Studier visar att Wellmune (som är en 1,3/1,6-betaglukan) aktiverar immunsystemet att reagera snabbare. ImmunBalans innehåller dessutom vitamin C, D och B6 samt zink, koppar och selen som alla bidrar till immunsystemets normala funktion. Holistic ImmunBalans har många användningsområden som alla är relaterade till att stärka immunsystemet. Detta är särskilt viktigt för bland annat aktiva barnfamiljer, idrottsutövare, elitmotionärer, seniorer och människor med en stressig vardag.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering
   2 kapslar per dag eller enligt rekommendation.

   Få ett försprång i kampen mot patogener
   Genom att dagligen äta Holistic ImmunBalans förbereder du ditt immunsystem och det får ett försprång i kampen mot patogener. Patogener är ett samlingsnamn för alla levande smittämnen såsom bakterier, virus, svampar och parasiter som kan göra oss människor sjuka. Många patogener bär på ofarliga kolhydrater av typen betaglukaner, som inte kan brytas ner av matsmältningssystemet. Därför har vårt immunsystem under mänsklighetens historia lärt sig att känna igen betaglukaner som varningsflaggor. Denna försvarsmekanism utnyttjar Holistic ImmunBalans som innehåller en patenterad betaglukan från bagerijäst (Wellmune®). Det gör att immunsystemet aktiveras och står redo att hantera patogener när du äter Holistic ImmunBalans.

   För idrottare
   Efter maximal idrottsprestation har man normalt ett försämrat immunförsvar under 2–6 timmar och det återhämtar sig långsamt under 24 timmar. Detta kallas för det öppna fönstret, då du är mer mottaglig för infektioner. Risken för att bli sjuk ökar kraftigt vilket alla toppidrottare har erfarenhet av. Om du blir sjuk tappar du viktig träningstid och prestationsförmåga och du måste starta om din träning på en lägre nivå. Studier visar att Wellmune® stänger det öppna fönstret.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Magnesiummalat, Wellmune® (1,3/1,6-betaglukan från saccharomyces cerevisiae), Magnesiumaskorbat, Citrusbioflavonoider, Zinkpikolinat, Pyridoxinhydroklorid, Kolekalciferol, Kopparglukonat, Natriumselenit, Fyllnadsmedel (mikrokristallincellulosa)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   2 kapslar
   % av DRI
   Wellmune®
   250 mg
   *
   Bioflavonoider
   50 mg
   *
   Vitamin C
   200 mg
   250
   Vitamin D3
   20 μg (800 IE)
   400
   Vitamin B6
   10 mg
   714
   Koppar
   1 mg
   100
   Magnesium
   100 mg
   27
   Selen
   100 μg
   182
   Zink
   10 mg
   100

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda