Din varukorg är tom

  Holistic

  Järn Komplex

  90 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Järnkomplex från Holistic är ett kosttillskott som innehåller järn i kombination med naturligt C-vitamin från acerolaextrakt i en vegetabilisk kapsel utav cellulosa. Järn är ett viktigt spårämne som främst återfinns i röda blodkroppar (hemoglobin) i kroppen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med C-vitamin

  Vegetabilisk kapsel

  Innehåller Acerolaextrakt

  Upptäck flera produkter inom

  • Järnkomplex från Holistic är ett kosttillskott som innehåller järn i kombination med naturligt C-vitamin från acerolaextrakt i en vegetabilisk kapsel utav cellulosa. Järn är ett viktigt spårämne som främst återfinns i röda blodkroppar (hemoglobin) i kroppen. Spårämnet järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, till normal syretransport i kroppen, immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. C-vitamin ökar järnupptaget och bidrar dessutom bland annat till immunsystemets normala funktion, att minska trötthet och utmattning, att skydda cellerna från oxidativ stress, normal psykologisk funktion och normal kollagenbildning.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!

   Läs mer om tröttheten och mineral- och vitaminbrist på vår blogg.


   Dosering:
   1 kapsel per dag.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Järnbisglycinat, acerolaextrakt [Malpighia glabra], kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), järnglukonat, klumpförebyggande medel (risextrakt). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Järn
   25 mg
   179
   Vitamin C
   25 mg
   31

   DRI = dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda