Din varukorg är tom

  Holistic

  Vitamin K2 + D3

  60 kaps

  4.5 (10) - Recensioner (4)

  K2+D3 i olja från Holistic innehåller vitaminerna K2 och D3 som är lösta i ekologisk kokosolja. Detta bidrar till att dessa fettlösliga vitaminer tas upp på ett bra sätt utan extra intag av mat. Holistic K2+D3 är ett smart multivitamin för bland annat din benstomme.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  60 kapslar

  Vitamin K2 + D3 I ekologisk kokosolja

  För benstommen

  • K2+D3 i olja från Holistic innehåller vitaminerna K2 och D3 som är lösta i ekologisk kokosolja. Detta bidrar till att dessa fettlösliga vitaminer tas upp på ett bra sätt utan extra intag av mat. Holistic K2+D3 är ett smart multivitamin för bland annat din benstomme. Båda vitaminerna bidrar till att bibehålla normal benstomme.

   D3 är ett annat namn för kolekalciferol som är samma form som bildas när vi vistas i solen. Vitamin K bidrar dessutom till normal blodkoagulation. Kring D-vitamin finns också många fördelar att berätta om. Till exempel att det bidrar till immunsystemets normala funktion, normal muskelfunktion, normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor samt normala kalciumnivåer i blodet.

   Man bör komplettera D-vitamin med magnesium och K2. Anledningen är att alla mineraler och vitaminer samverkar och är varandras antagonister eller synergister. Här är vitamin, K2 och magnesium synergister. K2 förhindrar att kalcium lagras in i mjukvävnad såsom blodkärlsväggarna. Magnesium behövs för att aktivera vitamin D. Det förekommer att personer med vitamin D-brist inte fått upp sina värden, trots intag av vitamin D, men som efter intag av magnesium fått högre värden av vitamin D. Allra bäst resultat har man sett när personer tar både vitamin D och magnesium, det har gett störst och snabbast ökning.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!

   Läs mer om vitaminer och mineraler för klimakteriet på vår blogg.

   Dosering vuxna:
   1 kapsel per dag eller enligt rekommendation.

   Intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Kapselskal (modifierad majsstärkelse), glycerol och karragenan från rödalg (Chondrus crispus), Fyllnadsmedel (ekologisk kokosolja*), Vitamin K2 (menakinon-7) i olivolja, Vitamin D3 (kolekalciferol från fårull).

   *Ekologisk råvara SE-EKO-01. Total mängd eko-råvara 55 %.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Vitamin K2
   45 μg
   60
   Vitamin D3
   50 μg (2 000 IE)
   1 000

   DRI = dagligt referensintag

  • Inger L

   Recensiondatum: 2023-12-20

   Jag har ätit dessa några veckor, kommer att fortsätta göra det då jag läst det är viktigt ta K2 när du äter D vitamin. Här finns båda i en tablett :)

   Lena K

   Recensiondatum: 2024-02-22

   Lätta att svälja, går även att sticka eller bita hål på kapseln och smörja på huden 

   Marika E

   Recensiondatum: 2021-04-21

   Holistic är alltid Holistic! 👍Pålitlig och lättsvald D-combo! Super! 👌

   Marika E

   Recensiondatum: 2021-02-09

   Toppenbra! Allt i ett produkt för att säkerställa D-vit depoerna. Lätta att svälja!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda