Din varukorg är tom

  Holistic

  Kalcium

  90 kaps

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Kalcium från Holistic är ett kosttillskott. Med det får du i dig hela det rekommenderade dagliga intaget i en enda dos. Produkten innehåller enbart organiska mineralföreningar, kalciummalat, kalciumcitrat och kalciumlaktat.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  bra upptag

  skelettets mineral

  normal ämnesomsättning

  • Kalcium från Holistic är ett kosttillskott. Med det får du i dig hela det rekommenderade dagliga intaget i en enda dos. Produkten innehåller enbart organiska mineralföreningar, kalciummalat, kalciumcitrat och kalciumlaktat.

   Kalcium är det mineral som vi har mest av i vår kropp, cirka 1 kilo. Mineralet har en roll i celldelningsprocessen och cellspecialiseringsprocessen. Kalcium behövs också för att bibehålla normal benstomme och normala tänder. Utöver detta, bidrar kalcium till normal blodkoagulation, normal muskelfunktion, normal neurotransmission och normal energiomsättning samt normal funktion hos matsmältningsenzymerna.

   Du hittar kalcium bland annat i gröna bladgrönsaker, groddade linser, mandel, paranötter, sesamfrön, solrosfrön plus olika vattenväxter som arame, dulse, hijiki, kelp och wakame samt mjölkprodukter.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!

   Läs mer om vitaminer och mineraler för klimakteriet på vår blogg.


   Dosering:
   1–5 kapslar per dag eller enligt rekommendation.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: kalciummalat, kalciumcitrat, kapselskal(hydroxipropylmetylcellulosa), kalciumlaktat, klumpförebyggandemedel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, kiseldioxid). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   5 kapslar
   % av DRI
   Kalcium
   160 mg
   20
   800 mg
   100

   DRI = dagligt referensintag

  • Gunilla I

   Recensiondatum: 2021-02-10

   Mycket bra!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda