• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Holistic

  Magnesium

  90 kaps

  0.0 - Recensioner (0)

  Holistic Magnesium är ett kosttillskott som enbart innehåller organiska magnesiumföreningar. Dessa former av magnesium har hög biotillgänglighet och kroppen kan ta upp magnesiumet i tarmen och transportera det till cellerna.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott med magnesium

  Enbart organiska mineralföreningar

  Upptäck flera produkter inom

  • Holistic Magnesium är ett kosttillskott som enbart innehåller organiska magnesiumföreningar. Dessa former av magnesium har hög biotillgänglighet och kroppen kan ta upp magnesiumet i tarmen och transportera det till cellerna. Magnesium har en viktig roll i celldelningsprocessen. Det bidrar till att minska trötthet och utmattning och till normal energiomsättning. Denna mineral är också betydande för vår muskelfunktion, nervsystemet och proteinsyntesen. Dessutom bidrar magnesium till att bibehålla en normal benstomme, tänder och psykologisk funktion.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   1–2 kapslar per dag eller enligt rekommendation.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: magnesiumcitrat, magnesiummalat, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesiumlaktat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, kiseldioxid). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DR
   2 kapslar
   % av DR
   Magnesium
   120 mg
   32
   240 mg
   64

   DRI = dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda