Din varukorg är tom

  Holistic

  NAC

  90 kaps

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  NAC från Holistic är ett kosttillskott som innehåller hela 500 mg/kapsel av den svavelinnehållande aminosyran cystein. Tillskott av NAC stödjer kroppens glutationnivåer. Aminosyran cystein behövs i kroppen för att kunna bilda glutation.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott med cystein

  Stödjer glutationnivåerna

  Vegansk

  • NAC från Holistic är ett kosttillskott som innehåller hela 500 mg/kapsel av den svavelinnehållande aminosyran cystein. Tillskott av NAC stödjer kroppens glutationnivåer. Aminosyran cystein behövs i kroppen för att kunna bilda glutation. Dessutom är L-cystein också involverad i syntesen av keratin – det proteinet som finns i vår bindväv, hud, hår och naglar.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering vuxna:
   Intas mellan måltider. 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Rekommenderas ej till gravida och ammande eller vid intag av blodförtunnande medel. Vid diabetes eller tendens till njursten bör försiktighet iakttas. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: N-acetyl-l-cystein, fyllnadsmedel (risfiberextrakt (Oryza sativa)), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa).

   Förvaring: Torrt och utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsvärde per dagsdos
   Innehåll per
   N-acetyl-l-cystein
  • Astrid S

   Recensiondatum: 2022-03-07

   Fungerar jätte bra.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda