Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Eukalyptus

  280 g

  4.7 (3) - Recensioner (2)

  Honung Eukalyptus från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honungr smaksatt med eucalyptus som är känt för sina antiseptiska och virushämmande egenskaper.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad honung

  Med eukalyptusolja

  KRAV-märkt

  • Honung Eukalyptus från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Honungen tar kål på bakterier och motverkar infektioner. Denna honung är smaksatt med eukalyptus som är känt för sina antiseptiska och virushämmande egenskaper.

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk. Smaksatt med ekologisk eukalyptus, pepparmintsolja samt mentol.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18-22). Vattenhalt max 20%. Återvinns som glas (burk) och plåt (lock). Ej till barn under 1 år.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Djani U

   Recensiondatum: 2024-06-10

   Bäst ahonungen!

   Mersa G

   Recensiondatum: 2023-12-18

   Helt fantastiskt smak

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda