Din varukorg är tom

  Dr. Organic

  Hudolja Vitamin E

  50 ml

  4.0 (2) - Recensioner (1)

  Dr Organic Hudolja Vitamin E Innehåller lyxiga och naturliga oljor som rosolja, nyponolja och jojobaolja.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Näring & fukt till hela kroppen

  Passar de flesta hudtyper

  Särskilt för torr eller fuktfattig hud

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Organic Hudolja Vitamin E hjälper till att effektivt lugna, återfukta och ge näring till huden. Ekologisk solrosolja med Vitamin E för att minimera uppkomsten av hudbristningar och ärr. Innehåller även andra lyxiga och naturliga oljor som rosolja, nyponolja och jojobaolja för att jämna ut din hudton och verkligen ge den en riktig fuktbomb.


   Användning: Applicera rikligt, dagligen eller vid behov. Passar utmärkt för torr, åldrande och ojämn hudton.

   Endast för utvärtes bruk. Undvik ögonkontakt. Applicera inte på sår eller irriterad hud. Om irritation uppstår, avbryt användningen. Undvik denna produkt om du är allergisk eller känslig mot någon av ingredienserna. Om du är gravid eller lider av ett medicinskt tillstånd, sök råd före användning

  • Ingredienser: Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Rosa canina fruit oil, Tocopherol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Calendula officinalis flower extract, Rosa damascena flower oil, Citronellol, Geraniol.

   Förvaring: Rumstemperatur

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Pia N

   Recensiondatum: 2024-01-01

   Snabb leverans till bra pris! Produkten är jätte bra för att smörja mitt ansikte med. Använder den både morgon och kväll. Rekommenderar starkt!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda