Din varukorg är tom

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid otålighet

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Impatiens Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   Nyckelsymptom: Otålighet, inre spänningar, förhastade reaktioner, irritation.

   Övriga symptom: Människor som gör allt mycket snabbt och som lätt blir irriterade på att andra inte håller samma tempo. Stora spänningar och frustration. Deras höga tempo gör att de har lätt för att bränna ut sig.

   Positiv förändring: Tålamod, tolerans med dem som är långsammare, behagfullhet. De rusar inte längre iväg i allt de gör utan har lärt sig att fatta beslut som inte är förhastade. Den egna intuitionen kan ge dem vägledning när de ger sig tid att lyssna till den.

   Affirmation : ”Jag övar mig i tålamod och släpper alla spänningar och frustrationer.”

   ”För dem som är kvicktänkta och snabba i handling. De vill att allt ska ske utan tvekan och dröjsmål. Då de blir sjuka vill de ha ett snabbt tillfrisknande. De har föga tålamod med människor som är långsamma till sin läggning, eftersom de anser detta vara fel och slöseri med tid. De försöker få dessa människor att fungera mer effektivt på alla områden. De föredrar oftast att arbeta och tänka ensamma så att de kan göra allt i sin egen takt.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning: Låt 7-10 st granulat smälta under tungan så ofta som behövs.

  • Ingredienser: sockergranulat, dubbelt impregnerat med Bach blomessens

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda