Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Ingefära pulver

  125 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ingeföra är en ört (underjordisk stam) som används som krydda och även inom den traditionella huskuren. Den kan användas försk, torkad, pulveriserad eller i oljeform. Rawpowders ingeföra torkas och mals utan extrahering av de essentiella oljorna.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Superfood

  Rik på antioxidanter

  • Ingefära är en ört (underjordisk stam) som används som krydda och även inom den traditionella huskuren. Den kan användas färsk, torkad, pulveriserad eller i oljeform.

   Rawpowders ingefära torkas och mals utan extrahering av de essentiella oljorna. Oljorna bevaras alltså i pulvret. Ingefära är det livsmedel som per gram innehåller mest antioxidanter och är rik på vitaminer och mineraler.

   Ingefära anses vara kroppens bästa vän med sin rikedom på antioxidanter och mineralerna såsom kalcium, kalium, magnesium, zink och vitaminerna B, C och E.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!

   Läs mer om bra mat i förkylningstider på vår blogg här.


   Rekommenderad användning:
   1 tsk dagligen, blandas med vatten eller med yoghurt, smoothies, desserter och olika juicer.

   Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ingefärapulver från Indien.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaring:

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   80kcal / 335kJ
   Fett:
   1g
   Varav mättat fett:
   0g
   Kolhydrater:
   18g
   Varav naturligt socker:
   1,7g
   Fibrer:
   2g
   Protein:
   2g
   Salt:
   <0,01g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda