Din varukorg är tom

  Ion Silver

  Silver creme

  50 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ion Silver Creme är en mjukgörande, fuktgivande och näringsrik hudkräm som passar alla hudtyper. Silver Creme innehåller organisk mandelolja och är helt fri från parfym, parabener och är inte testad på djur. Svensktillverkad och baserad på naturliga råvaror.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Fuktgivande och näringsrik

  Med MSM och mandelolja

  • Ion Silver Creme är en mjukgörande, fuktgivande och näringsrik hudkräm som passar alla hudtyper. Silver Creme innehåller organisk mandelolja och är helt fri från parfym, parabener och är inte testad på djur. Svensktillverkad och baserad på naturliga råvaror. Upplev den vackra känslan av denna kräm som är fördelaktig, fuktgivande och näringsrik för din hud. Kan användas för hela kroppen, både för män och kvinnor – Unisex.

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!

   Förklaring:
   Fettvax kommer från kokos
   Glycerin kommer från rapsolja

  • Ingredienser: Aqua (dest. vatten), Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil (ekologisk mandelolja), Cetearyl Alcohol (fettvax), Cetearyl Glucoside (fettvax), Glycerin (glycerin), Cetyl Alcohol (fettvax), MetylSulfonylMethane (MSM), Tocopherol (naturligt e-vitamin), Lactic Acid (naturlig mjölksyra), Colloidal Silver (kolloidalt silver)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda