Din varukorg är tom

  Ion Silver

  Silver deo

  50 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ion Silver Deo, 50 ml är den perfekta deodoranten för kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan parfym och överflödiga tillsatser. Utan Parabener, Alkohol, Aluminium, Parfym/eteriska oljor och Färgämnen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Effektivt skydd mot dålig lukt

  Med ingredienser från naturen

  Upptäck flera produkter inom

  • Ion Silver Deo, 50 ml är den perfekta deodoranten för kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan parfym och överflödiga tillsatser. Utan Parabener, Alkohol, Aluminium, Parfym/eteriska oljor och färgämnen. Den är en närproducerad oparfymerad deodorant med ingredienser från naturen. Ion Silver Deo är hudvänlig och baserad på naturliga ingredienser som ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under dagen.

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!

   Finns även i doften gurka & tonic här

  • Ingredienser: Aqua( dest. vatten) Sodium bicarbonate (bikarbonat), Xantan gum (xantangummi), MethylSulfonylMethane ( MSM), Colloidal Silver (elektrokolloidalt silver), Lactic Acid (naturlig mjölksyra).

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda