Din varukorg är tom

  Ion Silver

  MSM Lignisul

  200 g

  4.3 (6) - Recensioner (2)

  MSM Lignisul från Ion Silver är ett kosttillskott som tillför metyl och organiskt bundet svavel till kroppen och hjälper kroppen att reparera sig på cellulär nivå. Det organiska svavlet kan göra ditt hår starkare och mer levande, naglarna starkare och din hud mjukare, samtidigt som den dämpar dina allergiska reaktioner orsakade av föda, pälsdjur, damm och pollen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Ion Silver

  Organiskt svavel

  • MSM Lignisul från Ion Silver är ett kosttillskott som tillför metyl och organiskt bundet svavel till kroppen och hjälper kroppen att reparera sig på cellulär nivå. Det organiska svavlet kan göra ditt hår starkare och mer levande, naglarna starkare och din hud mjukare, samtidigt som den dämpar dina allergiska reaktioner orsakade av föda, pälsdjur, damm och pollen. Produkten kan även verka antiinflammatoriskt och smärtlindrande vid ryggvärk, artros, reumatism, ledvärk och andra sjukdomstillstånd – samtidigt som den hjälper mot förstoppning och andra magbesvär.

   Ion Silvers MSM är i pulverform vilket har många fördelar t ex att det tas oftast upp snabbare och mer komplett av kroppen jämfört med MSM i tablettform. Det går att blanda MSM-pulver i salva och applicera lokalt eller blanda MSM-pulver i vätska och använd som t ex spray. Slutligen består Lignisul MSM består av ren MSM, tabletter har ofta tillsatser.

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!

   Doseringsanvisning för vuxen:
   Första veckan tar du en kvarts tesked (1 kryddmått) per dag löst i ett glas vatten eller juice. Efter en vecka kan du sedan för varje vecka öka dosen med en kvarts tesked upp till det att du nått en optimal dos, som kan variera mellan en halv och tre teskedar per dag. Om du skulle reagera kraftigt redan på ett kryddmått så sänk dosen. Viss tolererar enbart några korn den första tiden. Doseringen kan variera stort mellan olika individer. Dosen kan fördelas över ett par intag per dygn om så önskas. Skulle du bli lös i magen, minska då till en nivå som din mage kan hantera. MSM kan även blandas i mat eller dryck (kaffe, te el.dyl) om man föredrar det. Ta inte din dos före sänggående.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Metylsulfonylmetan

   Förvaring: Förvaras torrt. Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Gill T

   Recensiondatum: 2021-01-23

   Bra och enkelt

   Håkan J

   Recensiondatum: 2020-12-12

   Vet inte om det fungerar mot trög mage. Har ännu inte märkt något.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda