Din varukorg är tom

  Ion Silver

  Silvergel

  200 ml

  4.7 (10) - Recensioner (4)

  Silvergel från Ion Silver är en uppmjukande och uppfriskande gel som bland annat innehåller kolloidalt silver, hyaluronsyra och Aloe vera. Silvergelen både återfuktar och mjukgör din hud effektivt

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Parabenfri

  Med Aloe Vera

  Vegansk

  • Silvergel från Ion Silver är en uppmjukande och uppfriskande gel som bland annat innehåller kolloidalt silver, hyaluronsyra och Aloe vera. Silvergelen både återfuktar och mjukgör din hud effektivt, ingrediensen hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som hjälper huden att binda fukt, samtidigt som den håller huden smidig och elastisk. Aloe vera är känd för sina mjukgörande, fuktgivande och lugnande egenskaper. Gelen absorberas snabbt av huden utan att kladda. 100% Vegansk.

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!

  • Ingredienser: Aqua (dest. vatten), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera) *, Sodium Hyaluronate (hyaluronsyra) **, Dehydroacetic acid (Acett), Colloidal Silver (elektrokolloidalt silver) * ekologisk ingrediens ** vegansk ingrediens

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Christina K

   Recensiondatum: 2024-01-08

   Går lätt in i huden och lämnar den silkeslen!

   Gunilla N

   Recensiondatum: 2023-11-21

   Good service

   Lena-Maria J

   Recensiondatum: 2023-07-26

   Jag tycker mycket om silvergel med aloevera. Är svalkande känns skön i huden. En seriös produkt som rekommenderas. 

   Ingrid B

   Recensiondatum: 2021-02-26

   Har inte testat så länge. Den är väldigt lätt att applicera. För egen del känns den inte så fuktgivande, men "gubben" gillade den på sin kliande rygg. Ska pröva på honom i sommar när han har bränt sig... då är ju aloe vera bra.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda