Din varukorg är tom

  Ion Silver

  Kolloidalt Silver

  500 ml

  4.8 (11) - Recensioner (5)

  Ionosil Kolloidalt Silver är en vattendesinfektionsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium. Ionosils Elektrokolloidala Silver är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Upptäck flera produkter inom

  • Kolloidalt silver från Ionosil är en vattendesinfektionsprodukt som effektivt eliminerar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium. Ionosils Elektrokolloidala silver är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm vilket motsvarar 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.

   Kolloidal form?
   Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Partiklarna är så små att det ryms flera miljarder silverpartiklar i en ask med storleken en gånger en millimeter.

   Ionosil Kolloidalt Silver består till ca 70% av silverjoner och resten silver i partikelform. Flaskan är tillverkad av PET-plast.

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!

   Finns även i 1000 ml här


   Dosering:
   Blanda två teskedar Ionosil per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge silverjonerna den tid de behöver för att eliminera bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium. Vattnet håller sig sedan bakteriefritt i 6 månader eller längre.

  • Ingredienser: avjoniserat vatten, silverjoner (10 mg per liter)

   Förvaring: I rumstemperatur och mörkt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Eva I

   Recensiondatum: 2023-07-14

   I'm so pleased!

   Gunbritt O

   Recensiondatum: 2023-04-11

   Bra produkt! 

   Kerstin T

   Recensiondatum: 2021-06-24

   Bra produkt.

   Britt-Louise S

   Recensiondatum: 2021-05-21

   Jättebra

   Jennie S

   Recensiondatum: 2021-05-06

   Anv det mot mollusker på sonen, de är nästan borta!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda