Din varukorg är tom

  Bergstrands Kafferosteri

  Kaffe Bön Appétit

  250 g

  Bucaramangabönor kompletteras med bönor från Brasilien i detta ljuvliga kaffe Bön Appétit.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kaffe med smak av hasselnöt & citrus

  Rainforest Alliance

  Passar perfekt till en avec

  Upptäck flera produkter inom

  • Göteborgarna har röstat fram sitt favoritkaffe. Valet föll på ett kaffe med karaktär som sticker ut från mängden och tar en självklar plats vid fikabordet. Bucaramangabönor kompletteras med bönor från Brasilien och Indonesien vilket ger en fyllig karaktär och kraftig kropp. Går hand i hand med mjölk men står också stadigt på egna ben, precis som göteborgaren.

   Bucaramanga i Colombia, är en region på Andernas nordöstra sluttningar och namnet på vår storsäljare Mogianas fylliga storebror. I det svala klimatet mognar bönorna långsamt vilket ger kaffet en karaktär som sticker ut från mängden och tar en självklar plats runt fikabordet. Passar perfekt ihop med en kardemummabulle men pulveriserar motståndet från ett wienerbröd. Bucamarangabönorna kompletteras med bönor från Brasilien och Indonesien vilket ger en fyllig karaktär
   och kraftig kropp. Syran i eftersmaken är viktig för helhetsintrycket och en av anledningarna till att detta kaffe passar perfekt till en avec.

   Smak: En rund och behaglig kopp med smak av hasselnöt, citrus, balanserad syra och sötma.
   Certifiering: Rainforest Alliance
   Typ: Bryggmalet
   Ursprung: Brasilien, Colombia, Indonesien
   Förpackningsstorlek: 250 gram

  • Ingredienser: Kaffe

   Förvaring: Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda