Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Ansiktsserum Nattljus

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  För torr hy

  Återfuktande

  Upptäck flera produkter inom

  • Ansiktsolja/serum Nattljus från KALIflower är ett näringsrikt och återfuktande serum. Ansiktsoljan passar normal till torr hud som behöver lite extra lyxig vård. Med en härlig svag doft från de ekologiska eteriska oljorna; rosenträ, fransk lavendel och geranium. Denna ansiktsolja absorberas lätt och känns inte fet på huden. Innehåller även vitamin A och E.

   Nattljusolja innehåller hög koncentration av fettsyran GLA. Denna fettsyra är till stor del ansvarig för plantans anmärkningsvärda läkande egenskaper. Faktum är att Nattljus innehåller en av de högsta koncentrationerna som finns med detta viktiga ämne och bara några få andra växter innehåller det alls. Gamma-linolsyra (GLA), linolsyra och andra näringsämnen i denna olja är väsentliga för cellstrukturen och förbättrar hudens elasticitet. Hjälper regenerering av hudceller och föryngrar trött hud.

   KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!

  • Ingredienser: carthamus tinctorius, oenothera biennis, simmondsia chinensis, persea gratissima, vitamin E, vitamin A, aniba roseadora et alia, pelargonium graveolens, lavandula angustifolia, rosmarinus officinalis antioxidant, linalool, geraniol.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda