Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Ansiktsserum Nyponros

  10 ml

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  För torr/känslig hy

  Svensktillverkad

  Upptäck flera produkter inom

  • Ansiktsolja/serum Nyponros från KALIflower är en djupt närande exklusiv blandning för känslig/torr hud med nyponrosfröolja. Nyponrosfröoljan är en mycket näringsrik olja som tillhör den lilla exklusiva gruppen av vegetabiliska oljor med högt innehåll av alfalinolensyra (25-35%), som är en nyttig omega 3-fettsyra. Nyponrosolja är en aktiv olja, som absorberas lätt av huden.

   Oljan passar bra som ansiktsolja/serum då den fungerar mjukgörande men är inte fet. Nyponrosfröolja kan göra stor nytta för cellförnyelsen och återbildande av huden, främst om du varit i solen lite för mycket sk hyperpigmentering. Oljan kan reducera detta och ger samtidigt mer färg och liv till huden.

   Nyponrosfröoljan ses som en av de bästa rynkhämmande oljorna. Den bidrar till hudens elasticitet och slätar ut linjer. Används med fördel på små rynkor runt ögon och mun. KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!

  • Ingredienser: rosa rubignosa, carthamus tinctorius, simmondsia chinensis, persea gratissima, tocopherol, vitamin A, rosmarinus officinalis antioxidant, aniba roseadora et alia, boswellia sp., pelargonium graveolens, geraniol.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Petra K

   Recensiondatum: 2024-04-09

   Mjuk och fin! Går in i huden snabbt och ger fin lyster. 🤩🎉

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda