• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Flytande tvål Rosmarin

  250 ml

  0.0 - Recensioner (0)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologisk och mild

  Doft från eteriska oljor

  Frisk doft

  Upptäck flera produkter inom

  • Flytande tvål Rosmarin från KALIflower Handdesinfektion 250 ml är ekologisk och mild med en underbart fräsch och upplyftande doft. Denna tvål är lämplig för kropps- och handtvätt och den friska doften kommer från ekologiska ångdestillerade eteriska oljor av rosmarin, apelsin och litsea cubeba. Du får ett mjukt rikt lödder som kommer från biologiskt nedbrytbara tvättaktiva ämnen från socker och kokos. Dessutom är tvålen pH-balanserad med mjölksyra till pH 6 vilket är samma värde som vår egen hud har. Helt fri från SLS, parabener, citronsyra, PEG, silikon, syntetisk doft och konstgjorda färgämnen. 100% biologiskt nedbrytbar, i brun återvinningsbar PET-flaska med svart dispenser.

   KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!

   Finns även i doften Ingefära här

  • Ingredienser: aqua, decyl glucoside, sodium cocoyl glutamate, sodium cocosulfate, cocamidopropyl betaine, olive oil polyglyceryl- 4 esters, carrageenan, lactic acid, dehydroacetic acid sodium salt, rosmarinus officinalis, citrus sinensis, litsea cubeba, limonen, linalool.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda