Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Raktvål Citrus Cedar

  130 g

  4.7 (3) - Recensioner (2)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  Doft från eteriska oljor

  Skonsam för huden

  • Raktvål från svenska tillverkaren KALIflower är en tvål som du använder istället för rakkräm/raklödder vid rakning. KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Doftar mycket fräscht av eteriska oljor från cederträ, citrongräs, rosmarin, lagerblad och svartpeppar.

   Raktvålen är ekologisk och innehåller bentonitlera för en extra skonsam och nära våtrakning. Ger ett rikt och fast fast lödder som arbetas upp med fuktig rakborste. Tvålen innehåller även sojavax, kokosolja, sheasmör, kakaosmör och ricinolja och är helt vegansk!

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!


   Användning:
   Arbeta upp ett fast lödder med en fuktig rakborste, applicera och raka. Skölj med kallt vatten efter rakningen är klar. Avsluta gärna med att smörja med KALIflower After-shave Balsam för att minska risken att irritation uppstår.

  • Ingredienser: Sodium soybeanate, potassium soybeanate, sodium cocoate, potassium cocoate, sodium ricinoleate, potassium ricinoleate, sodium shea butterate, potassium shea butterate, sodium cocoa butterate, potassium cocoa butterate, glycerine veg, bentonite clay, perfume from essential oils (lemonene, linalool)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Johan M

   Recensiondatum: 2022-10-10

   Lite mer doftarom men annars utmärkt produkt

   Marie Å

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Behaglig doft, skonsam mot huden. Uppskattar dess miljövänlighet.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda