Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Skäggolja Cederträ

  30 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  Doft från eteriska oljor

  Gynnar kraftfull och frisk skäggväxt

  • Skäggolja från svenska tillverkaren KALIflower är en ekologisk blandning av oljor som hindrar att huden under skägget kliar/flagar samtidigt som skägget får näring, mjuk styling och lagom glans. Skäggoljan innehåller ekologiska basoljor från jojoba, mandel, avocado och tistel. Även Glycerin och Vitamin E är tillsatt för ytterligare fukt och vård. KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!


   Användning:
   Applicera genom att några droppar masseras in skägg/ansikte. Gynnar en kraftfull och frisk skäggväxt.

  • Ingredienser: Carthamus tinctorius, persea gratissima, simmondsia chinenesis, prunus dulcis, rosmarinus officinalis leaf extract, cedrus atlantica, boswellia carterii, pogostemon cablin, citrus bergamia, limonen.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda