Din varukorg är tom

  Ljung of Lapland

  Ögonserum Kamomill 2-i-1

  30 ml

  4.3 (4) - Recensioner (3)

  En svalkande och väldigt lätt ögoncreme samt fuktserum i ett. Produkten minskar torrhetslinjer, bevarar fukt och ger en mjuk känsla!

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ögoncreme och serum

  Ekologisk och Vegan

  Anti-aging effekt med Ljungextrakt

  Upptäck flera produkter inom

  • Ljung of Laplands Kamomill 2-i-1 serum är en svalkande och väldigt lätt ögoncreme samt fuktserum i ett. Produkten minskar torrhetslinjer, bevarar fukt och ger en mjuk känsla! Med en bas utav ekologisk aloe vera och nyponrosfröolja som skyddar den tunna huden runt ögonen, samt bioaktivt ljungextrakt som har en anti-agingeffekt och kamomillextrakt som är lugnande för känslig hud.

   Ingen doft är tillsatt, men serumet har en naturligt svag doft av kamomill.

   I Kamomill 2-i-1 serum får du:
   Aloe vera som vårdar huden och understödjer hudens förmåga att bevara fukt och att regenereras (återbildas). Den har dessutom en svalkande effekt och antiseptisk verkan.

   Kamomillextrakt som är lugnande, renande och innehåller verksamma ämnen såsom azulen som minskar svullnader, chamazulen och bisabolol som gör att aktiva ingredienser (tex antioxidanter, vitaminer och andra näringsämnen) lättare går in i huden.

   Ljungextrakt som har bevisad anti-aging effekt, är rikt på antioxidanter, har anti-inflammatorisk verkan och innehåller naturlig ursolsyra som genom mjuka impulser stöttar strukturen hos kollagentrådarna. Resultatet är en förbättring av elasticiteten i huden och därmed mildras torrhetslinjer och smårynkor.

   Nyponfröoljan som är den enda vegetabiliska oljan som innehåller retinol helt naturligt. Retinol (A-vitamin) motverkar rynkor, gör huden slätare och skyddar även mot skadliga UV-strålar.

   Se hela vårt sortiment från Ljung of Lapland här!

   Användning
   Den tunna huden kring ögonen är känslig och cremen ska appliceras med lätta fingrar längs ögonbenet och inte för nära ögat. Fungerar också utmärkt som fuktserum i hela ansiktet.

   OBS! Innehåller bioaktivt extrakt av kamomill som hör till korgblommiga växter, vid allergi mot korgblommor bör du inte använda denna produkt.

   Tips! Eftersom den ska användas nära ögat bör man prova försiktigt på liten hudyta först.

  • Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Extract**; aqua (aloe vera) Rosa Canina Fruit Oil** (nyponrosfröolja, A-vitamin) Glycerin**; Calluna vulgaris Flower Extract* (ljungextrakt) Butyrospermum Parkii Butter** (sheasmör) Chamomilla Recutita Flower Extract** (kamomill) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract** (rosmarin antioxidant) Tocopherol (E-vitamin) Sodium Levulinate; Sodium Anisate** (basilika; risstärkelse) Xanthan Gum* (stabilisering) Glyceryl Caprylate** (mjukgörande ämne från kokos) Lactic Acid* (mjölksyra) *vegetabilisk/ vegan, **från ekologisk odling/ ekocertifierad ingrediens

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Marianne O

   Recensiondatum: 2022-10-10

   Hjälper mot påsar under ögonen. Kamomilldoft. Älskar Ljung of Lapland’s produkter. Deras deo är underbar. 

   Monica O

   Recensiondatum: 2022-08-30

   Jättebra och lätt att använda!

   Corinna M

   Recensiondatum: 2021-03-10

   Superskön, slätare hud och mindre påsar under ögonen.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda