Din varukorg är tom

  Kingfisher

  Tandkräm Bikarbonat Mint

  100 ml

  4.2 (10) - Recensioner (3)

  Tandkräm Bikarbonat från Kingfisher är en tandkräm med tillsatt bikarbonat, krämen består av naturliga ingredienser och har en fräsch och uppfriskande smak av mint. Tandkrämen innehåller varken färgämnen, sötningsmedel eller konserveringsämnen och är fri från flour.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Kingfisher

  Naturlig och flourfri

  Upptäck flera produkter inom

  • Tandkräm Bikarbonat från Kingfisher är en tandkräm med tillsatt bikarbonat, krämen består av naturliga ingredienser och har en fräsch och uppfriskande smak av mint. Tandkrämen innehåller varken färgämnen, sötningsmedel eller konserveringsämnen och är fri från fluor. Istället innehåller krämen råvaror från naturen som visat sig vara effektiva för din tandhygien.

   Tandläkare rekommenderar att man borstar 2 ggr per dag, morgon och kväll i 3-4 minuter åt gången.

  • Ingredienser: Glycerin, retention, sodium bicarbonate, aqua, calcium carbonate, sodium lauroyl sarcosinate, cellulose gum, mentha piperita, mentha viridis, limonene.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Synnöve H

   Recensiondatum: 2024-03-25

   Bra att det finns alternativ tandkräm utan fluor att köpa från svenskt företag

   Mickaela D

   Recensiondatum: 2024-05-21

   Fräsch och uppfriskande

   Ann P

   Recensiondatum: 2023-11-09

   Frisk o lättsam...nöjd....

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda