Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Larch

  10 ml

  5.0 (3) - Recensioner (2)

  Larch Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar.

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  För självförtroendet

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Förväntningar och övertygelse om att misslyckas, brist på självförtroende, nedstämdhet.

   Övriga symptom: Tror inte på sin förmåga att klara av saker och försöker därför inte. Personer som är övertygade om att alla andra är mycket mer kapabla, duktigare och bättre på alla sätt än de själva. De beundrar i hemlighet andra och känner sig ofta deprimerade. På grund av att de inte ens vågar försöka, missar de sin chans att lära sig och växa genom nya upplevelser.

   Positiv förändring: Bättre självförtroende, vågar ta risker och chansa. Även om de inte alltid lyckas lär de sig av sina misstag och försöker igen. Tror på sin förmåga och utnyttjar sina dolda resurser. Detta leder till ökad kreativitet.

   Affirmation: ”Jag klarar av allt jag vill om jag vågar och håller ut”.

   “För dem som inte anser sig lika goda eller kapabla som andra omkring dem, som förväntar sig nederlag och är övertygade om att de aldrig kommer att bli framgångsrika. De tycker därför inte det är lönt att försöka eller anstränger sig inte tillräckligt för att lyckas.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Carina L

   Recensiondatum: 2023-12-04

   Very good, combination with mimulus

   Maria H

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Larch är ett effektivt för att få dig att se dina egna goda kvaliteter. Du kan du också! Larch fungerar väldigt bra tillsammans med Pine.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda