Din varukorg är tom

  Ledins

  B12 + Folsyra

  60 st

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott som innehåller vitamin B12 och Folsyra i kombination med Zink, Järn och C-vitamin. Vitamin B12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Jästfri

  Räcker i 60 dagar

  Med Järn

  • B12 + Folsyra från Ledins är ett kosttillskott som innehåller vitamin B12 och Folsyra i kombination med Zink, Järn och C-vitamin. Vitamin B12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och Folsyra bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Kosttillskottet innehåller även Zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion, Vitamin C som ökar järnupptaget och Järn som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin.


   Dosering:
   1 tablett per dag sväljes hel.

   Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

  • Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), ,Smakämne (naturligt citronpulver), Surhetsreglerande medel (äppelsyra), Vitamin B12 (metylkobalamin), Folsyra (pteroylmonoglutaminsyra)

   Förvaring: Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Vitamin C
   90 mg
   112
   Järn
   20 mg
   143
   Zink
   15 mg
   150
   Folsyra
   400 µg
   200
   B12
   9 mcg
   360

   *DRI = Dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda