Din varukorg är tom

  Ljung of Lapland

  Ansiktsvatten Rose Mist

  100 ml

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  Ett ekologiskt rosenblomsvatten. Fuktgivande, svalkande och sammandragande ansiktsvatten med en underbar somrigt rosendoft. Ansiktsvattnet passar alla hudtyper

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Passar alla hudtyper

  Somrig doft av rosor

  Ekologisk och Vegan

  Upptäck flera produkter inom

  • Ansiktsvatten Rose Mist från Ljung of Lapland är ett ekologiskt rosenblomsvatten. Fuktgivande, svalkande och sammandragande ansiktsvatten med en underbar somrigt rosendoft. Ansiktsvattnet passar alla hudtyper och kan med fördel användas vid oren hud och acne.

   Rosenblomsvattnet framställs genom ångdestillation av rosor. Med rosens vattenlösliga ämnen bevarade får produkten samma egenskaper som eterisk olja av ros men är mildare, med en naturligt behaglig rosendoft. Hydrolater har många välgörande egenskaper för huden och är generellt lätt antiseptiska, fuktgivande och renande.

   Extra exklusivt ansiktsvatten då det är 100% ren ekologisk hydrolat, utan varken tillsatt doft eller konserveringsmedel.

   Ros är känd för att vara lugnande, svalkande och antiseptisk, samt främjar hudens naturliga ph-balans. Rosor är uppfriskande anses ha en regenererande effekt och är därför idealisk för mogen hud. Rosenvattnet passar alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, oren hy och mogen hy. Det har också en svalkande och lugnande effekt på känslig hy.

   Se hela vårt sortiment från Ljung of Lapland här!


   Användning:
   Badda eller spraya på huden efter rengöring, det förbereder huden för ansiktscreme genom att neutralisera ph-värdet och binda fukt till din hy, samt tar bort rester från rengöring och gör så att näringsämnen från ansiktscremen tränger djupare ner i hudlagren.

   Spenderar du dagarna i en uttorkande miljö eller många timmar framför datorn, använd rosenvattnet som uppfriskande ansiktsdusch för att hålla huden återfuktad. Rosenvattnet kan också blandas i ansiktscreme och lotion, som återfuktning till hårbotten samt även i mat. Rosenvattnet kan bli något grumligt i botten på flaskan, detta tyder på att det är äkta rosenvatten. Skaka gärna om innan användning.

  • Ingredienser: Rosa Damascena Flower water** (rosenblomsvatten) **från ekologisk odling

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Jarina S

   Recensiondatum: 2024-03-18

   Efter många produkter med mineraloljor är jag äntligen fri från dessa att våga prova andra mer naturliga produkter med friskare innehåll. 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda