Din varukorg är tom

  Ljung of Lapland

  Hudolja Fjällviol

  150 ml

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  En ekologisk och mjukgörande olja för hela kroppen. Kombination av vårdande oljor gör huden mjuk och smidig

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Återfuktar och mjukgör

  Ekologisk och Vegan

  Med Tistel- och Mandelolja

  Upptäck flera produkter inom

  • Hudolja Fjällviol från Ljung of Lapland är en ekologisk och mjukgörande olja för hela kroppen. Kombination av vårdande oljor gör huden mjuk och smidig och känns lugnande med en mild behaglig doft. Den verkar skyddande och återfuktande för torr hud, går bra att använda till massage & bad och även utmärkt som barnolja. 100% Ekologisk och vegansk hudolja som passar alla!

   Mandelolja är en mild, mjukgörande olja med steroler och E-vitamin. Bra till massage och känslig hud samt babyhud.

   Tistelolja är en torr olja och har hög halt av den essentiella fettsyran linolsyra som behövs för att motverka torr hud och upprätthålla god hudfunktion i stort.

   Rapsolja med en sammansättning av omega 3-6-9 innehåller essentiella fettsyror och fytosteroler som verkar anti-inflammatoriskt och är särskilt bra vid torr hud och eksem.

   Se hela vårt sortiment från Ljung of Lapland här!


   Användning:
   Applicera gärna oljan efter duschen, då den absorberas lätt och håller huden återfuktad. Massera in på ren hud, passar för hela kroppen.

  • Ingredienser: Carthamus Tinctorius Seed Oil** (tistelolja) Brassica Napus Seed Oil** (rapsolja) Prunus Amygdalus Dulcis Oil** (mandelolja) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract** (rosmarin antioxidant) Tocopherol; Helianthus Annuus Seed Oil** (E-vitamin) Parfum**: limonen, linalool, citronellol (eterisk oljeblandning) **från ekologisk odling/ ekocertifierad

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda