Din varukorg är tom

  Ljung of Lapland

  Läppcerat

  4,5 ml

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  100% ekologiskt mjukgörande cerat. Naturell smak med sheasmör, jojobaolja och E-vitamin som ger ett mycket vårdande naturligt skydd för torra läppar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Återfuktar och mjukgör

  Utan doft och smak

  Ekologisk Med bivax

  Upptäck flera produkter inom

  • Läppcerat från Ljung of Laplands är ett 100% ekologiskt mjukgörande cerat. Naturell smak med sheasmör, jojobaolja och E-vitamin som ger ett mycket vårdande naturligt skydd för torra läppar. Passar alla, ingen doft eller smak är tillsatt!

   Innehåller:
   Jojobaolja innehåller vitaminerna A och D och består av flytande vaxämnen som är effektivt fuktbindande, mjukgörande och skyddande för huden. Naturlig solskyddsfaktor.

   Sheasmör är mycket mjukgörande, anti-inflammatoriskt och ger ett naturligt skydd mot skadligt UV-ljus samt mycket rikt på värdefulla beståndsdelar såsom omättade fetter, essentiella fettsyror, vitamin E och D och fytosteroler. Det absorberas lätt in i huden och ger extra fukt och näring som behövs för att hålla huden mjuk och återfuktad.

   E-vitamin är en effektiv antioxidant som stärker hudens fuktbarriär och skyddar mot fria radikaler i huden orsakade av ex. UVA/UVB-strålar.

   Bivax vårdar, mjukgör och skyddar huden från att torka ut. Från svenska biodlare.

   Se hela vårt sortiment från Ljung of Lapland här!


   Användning:
   Kan användas flera gånger dagligen vid behov.

  • Ingredienser: Simmondsia Chinensis seed Oil** (jojobaolja) Cera flava* (bivax från svenska biodlare) Butyrospermum parkii Butter** (sheasmör) Tocopherol; Helianthus seed Oil**. **från ekologisk odling/ekocertifierad

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda