Din varukorg är tom

  Manuka Health

  Manukahonung 250+

  250 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Manuka Health Manukahonung 250+ är ett 100% naturligt livsmedel med en starkt antibakteriell effekt.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Antibakteriell effekt

  250 MGO

  UMF-Certifierad

  Upptäck flera produkter inom

  • Manuka-honung är en monofloral honung gjord av blomnektar från manukaträdens blommor. Det är ett 100% naturligt livsmedel med en starkt antibakteriell effekt, på grund av den kemiska föreningen methylglyoxal (MGO), som bildas naturligt i i manukaträdets blomnektar. Träden växer enbart under optimala ekologiska omständigheter i obebodda områden på Nya Zeeland. Certifierad MGO™ Manuka-honung kan därför spåras hela vägen från biodlaren till hyllan. 

   Ju högre MGO-innehållet är, desto kraftigare är de antibakteriella egenskaperna. Varje parti Manuka Health-honung är testat och certifierat, för att det angivna metylglyoxalinnehållet som anges på etiketten ska stämma.


   Dosering: Manukahonung kan användas för såväl invärtes som utvärtes bruk. Ta en tesked (5 g) 2-3 gånger/dag före måltid.

   OBS! Honung ska ej ges till spädbarn under 12 månader!

   Använd manukahonung i ljummet te när du är förkyld eller har ont i halsen, och dra nytta av honungens antibakteriella effekt. Om du inte tycker om te kan du ta en sked direkt från burken, eller tillsätta honung i maten.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Manukahonung (MGO-faktor 250+).

   Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur (under 25°C), undvik direkt solljus.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda