Din varukorg är tom

  Songbird

  Massage Wax Oparfymerad

  300 g

  Oparfymerat massagevax, innehåller inga eteriska oljor, men ger samma arbetsbas som alla Songbirds massagevaxer.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Oparfymerat

  Naturliga ingredienser

  Spillfritt alternativ till massageolja.

  Upptäck flera produkter inom

  • Songbirds oparfymerade massagevax innehåller inga eteriska oljor, men ger samma konsistens, prestanda och viskositet som deras andra massagevaxer.

   Det är populärt bland aromaterapeuter som älskar massagevaxer, men som väljer att skapa sina egna blandningar för sina kunder. Det är lätt att försiktigt värma det oparfymerade vaxet, röra i de eteriska oljorna du väljer och låta det svalna så att det återgår till sitt ursprungliga halvfasta tillstånd. Massagevaxet smälter vid samma temperatur som choklad.

   Det är också ett populärt val för skolor och högskolor som undervisar studenter och vill undvika eteriska oljor i undervisningsmetodik.

   Oavsett om du letar efter en bas för att lägga till dina egna eteriska oljor, eller helt enkelt vill ha ett massagevax utan doft, är detta oparfymerade massagevax en bra introduktion till mediet för massagevaxer.

   Songbird tillverkar naturliga massage vaxer som ett spillfritt alternativ till massageolja. De använder naturliga ingredienser av högsta kvalitet och eteriska oljor med bivax som bas i deras produkter.

  • Ingredienser: Olive Oil (Olea Europaea fruit oil), Almond Oil (Prunus Amygdalus Dulcis oil), Beeswax (Cera Alba), Arnica (Arnica Montana extract), Vitamin E (Tocopherol), Sunflower Seed Oil (Helianthus Annuus seed oil)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda