Din varukorg är tom

  MedicineGarden

  agaDA

  60 kaps

  4.0 (1) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott med Andrographis (SHA-10) och Rysk rot i vegetabiliska kapslar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kliniskt dokumenterat tillskott

  För immunsystemets funktion

  Med Rysk rot

  • agaDA från Medicine Garden är ett kosttillskott med Andrographis (SHA-10®) och Rysk rot i vegetabiliska kapslar. Andrographis (SHA-10®) bidrar både till immunsystemets och luftvägarnas normala funktion samt till kroppens fysiska välmående. Rysk rot (SHE-3®) bidrar till mental och fysisk ork vid utmattning och trötthet i samband med återhämtning och konvalescens.

   Rysk rot är även en adaptogen som även bidrar till kroppens allmänna motståndskraft. Den unika kombinationen av dessa två snabbverkande adaptogener: SHA-10, världens mest väldokumenterade extrakt av Andrographis och SHE-3, världens mest väldokumenterade extrakt av Rysk rot har i en studie på 107 personer visat halverarad frånvaro från skola och jobb vid intag av agaDA. Snabbverkande, tas upp av kroppen redan inom 90 minuter!


   Dosering:
   Normal dosering: 2 kapslar morgon och kväll. Oftast märks den första effekten redan inom några timmar. Studierna visar att signifikant effekt gentemot placebo uppnås inom 1–2 dagar.

   Vid återhämtning eller som underhållsdos för att bibehålla immunsystemets och luftvägarnas normala funktion: 1 kapsel morgon och kväll. Kan användas både i längre och kortare kurer.
   agaDA rekommenderas från åtta år.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Standardiserat extrakt av Andrographis SHA-10 (Andrographis paniculata), vegetabilisk cellulosa, standardiserat extrakt av Rysk Rot SHE-3 (Eleutherococcus senticosus), vegetabiliska magnesiumsaltera av fettsyror. Kapselskalet består av vegetabilisk cellulosa.

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur. Oåtkomlig för små barn. Asken sorteras som kartong.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   2 kaps
   4 kaps
   SHA-10® Standardiserat extrakt av Andrographis
   750 mg
   1500 mg
   SHE-3® Standardiserat extrakt av Rysk Rot
   75 mg
   150 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda