Din varukorg är tom

  MedicineGarden

  Curamin Forte

  90 kapos

  4.5 (18) - Recensioner (7)

  Ett välbeprövat kosttillskott som skyddar kroppen mot oxidativ stress och bidrar till ett normalt fungerande immunsystem vilket är två viktiga faktorer för ledernas hälsa, rörlighet, flexibilitet och komfort.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med gurkmeja och boswellia

  Vid ledvärk

  30x starkare än färsk gurkmeja

  • Curamin forte från MedicineGarden är ett välbeprövat kosttillskott som skyddar kroppen mot oxidativ stress och bidrar till ett normalt fungerande immunsystem vilket är två viktiga faktorer för ledernas hälsa, rörlighet, flexibilitet och komfort. Dessa egenskaper har gjort Curamin till USA:s mest använda och mest uppskattade kosttillskott vid ledbesvär – 5 år i rad.

   Curamin är resultatet av flera års forskning och innehåller de mest välbeprövade bioaktiva komplexet av Gurkmeja (BCM95®) och Boswellia (BosPure®). De är effektiva var för sig, men ännu bättre tillsammans vilket påvisats i flera kliniska studier. Curamin är skyddat av 29 patent.


   Dosering:
   Under de första 4-6 veckorna: 2 kapslar morgon och kväll. Därefter 1 kapsel morgon och kväll. Rekommenderad dos bör ej överskridas.
   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Standardiserat och bioaktivt extrakt av Gurkmeja/Curcuma longa (BCM95) och Boswellia serrata (BosPure). Kapselskalet består av cellulosa (vegetabiliskt). Vid produktion används inga tillsatser utan varje kapsel innehåller enbart rena, aktiva ämnena, BCM95 och BosPure.

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur. Oåtkomlig för små barn. Asken sorteras som kartong, burken som glas och locket som metall.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   2 kapslar
   3 kapslar
   BCM95 (Curcumin)
   500 mg
   750 mg
   varav curcuminoider
   440 mg
   660 mg
   BosPure (Boswellia)
   500 mg
   750 mg
   varav AKBA
   50 mg
   75 mg
   (acetyl-11-keto-ß-boswellic acid)
  • Snjezana T

   Recensiondatum: 2023-01-10

   Hjälper min man med ont i fingrarna. Han känner inte stelhet eller ont längre. Har tagit den under 2 års tid nu. Slutar han längre tid börjar ont och stelhet komma tillbaka. 

   Maria N

   Recensiondatum: 2021-06-12

   Snabbt och enkelt.

   Gunnar J

   Recensiondatum: 2021-06-08

   Jag tycker tror mig veta att de är ett bra tillskott , har brukat Cura MIN Forte under minst ett år , känns som de är verksamt, tror på de i alla fall ! tar 2 kapslar om dagen

   Anna M

   Recensiondatum: 2021-06-04

   Bra pris👍

   staffan l

   Recensiondatum: 2021-05-27

   👍

   Karin C

   Recensiondatum: 2021-05-26

   Utmärkt

   Lialia R

   Recensiondatum: 2021-05-15

   Hejsan! Tack för fråga! Just nu har jag niDra som kosttillskott, sedan tänker jag börja med Curamin forte.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda