Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Mimulus

  15 g

  Mimulus Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Upptäck flera produkter inom

  • Mimulus Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Konkreta rädslor och fobier. Blyghet och ängslighet. Rädsla för världen, livet och döden.

   Övriga symptom: Rädsla för kända ting – sjukdom, fattigdom, att hålla tal, flygskräck etc. Skygga och blyga individer som stammar eller lätt rodnar i sällskap med andra. Oftast tystlåtna men kan också prata nervöst för mycket för att dölja sin rädsla. Orkar inte med buller, starkt ljus eller för många aktiviteter. Känner sig oroliga, insjuknar ofta inför obehagliga händelser och drar sig mer och mer undan livets dagliga stress. Små barn gråter ofta utan orsak.

   Positiv förändring:Tillit till livet. Förmåga att godta situationen som den är och förstå att vi alla är sårbara och att motsatsen till rädslan är kärleken. Mod och förmåga att se saker ur ett humoristiskt perspektiv.

   Affirmation: ”Jag vilar tryggt i mig själv och är alltid beskyddad.”

   Rädsla för kända ting som till exempel sjukdom, smärta, olyckor, fattigdom, mörker, ensamhet och motgångar. Vardagslivets olika rädslor. Dessa personer bär sin fruktan i tysthet och hemlighet. De talar inte gärna öppet om den med andra.”
   (Citat Dr. Bach)

   Varje flaska innehåller 15 gr granulat som motsvarar ca. 1860 piller.

   Användning: ta 7 – 10 granulat direkt i munnen under tungan eller utspätt i ett glas med vatten, så ofta som behövs
   Innehåll: sockergranulat, dubbelt impregnerade med Bach blomessenser

  • Ingredienser: Socker granulat, dubbelt impregnerad med Bach blomessenser

   Förvaring: Utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda