Din varukorg är tom

  Plantamed

  Multi Chrome

  90 tabletter

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Multi Chrome från Plantamed är ett kosttillskott för ett normalt blodsocker. Kroppen behöver de essentiella mineralerna krom och zink.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För jämnt blodsocker

  Med Zink

  90 tabletter

  • Multi Chrome från Plantamed är ett kosttillskott för ett normalt blodsocker. Innehåller krom och zink.

   Kroppen behöver de essentiella mineralerna krom och zink. Multi Chrome är ett kosttillskott avsett att komplettera dessa mineraler i kosten. 2 tabletter motsvarar dagsbehovet av krom (50 – 200ug) och zink (4-22,5mg). Krom behövs i ett flertal enzymer och i GTF, glukostoleransfaktor. Brist på chrom leder till sämre verkningsgrad för insulinet. Kliniska chrombristsymtom är sällsynta. Zink är viktig för normal tillväxt och ämnesomsättning, för syntes av insulin, för lukt- och smaksinnets funktion. Zink är även en antioxidant (mot lipidperoxidation).


   Dosering: 1 tabl, 2 gånger dagligen i samband med måltid.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rmmenderad dos.

  • Ingredienser: Chrome 100ug (250%), Zink 10mg (100%) Laktos, Mikrokristallint cellulosa, Pepparmynta, Magnesiumstearat, Stearinsyra.

   Förvaring: Förvaras oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda