Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Lime & Kanel

  280 g

  4.7 (6) - Recensioner (2)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Munkens honung Lime/Kanel är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som är smaksatt med ekologisk lime- och kanelolja. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Munkens honung passar perfekt till bakning, som sötning av heta drycker och till all sorts matlagning. Börja dagen med en rykande varm kopp te med en liten sked ljuvlig honung till, välj det hälsosammare alternativet till din dessert, eller testa att tillsätta en sked honung i salladsdressingen eller marinaden det kommer att lyfta anrättningen till oanade höjder!

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, Vattenhalt max 20%, ekologisk kanelolja, ekologisk limeolja

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18 -22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • JIM N

   Recensiondatum: 2021-01-19

   Bra

   Christina E

   Recensiondatum: 2021-01-04

   😋

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda