Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Ljung 280 g

  280 g

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  Upptäck flera produkter inom

  • Honung Ljung från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad ljunghonung som kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Ljunghonung sägs vara en riktig dunderkur för hälsan då den antibakteriella effekten är välkänd. Enligt studier har ljunghonungen snarlika hälsoeffekter som Manukahonungen och är lika bakteriehämmande, ljunghonungen har även fördelen att vara närproducerad, extra bra för miljö! Traditionellt har ljunghonung använts som ett botemedel för många olika sorters besvär. Den är dessutom extra smakrik och aromatisk – en riktig delikatess för alla honungsälskare!

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

   Finns även i 500g här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, Vattenhalt max 20%

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+ 18-22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda