Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Propolis & Ljung

  280 g

  4.4 (7) - Recensioner (3)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad

  RAW

  Hälsofrämjande egenskaper

  • Honung Ljung & Propolis från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Ljung & Propolis honungen ses som en superkur för hälsan. Ljung är välkänd för sin antibakteriella effekt, och har enligt studier snarlika hälsoeffekter som Manukahonung fast närproducerad vilket även ger mindre miljöpåverkan. Honungen tar kål på bakterier och motverkar infektioner. Propolis sägs vara bra för immunförsvaret, innehåller många antioxidanter och den anses därför ha en läkande förmåga på både inre och yttre infektioner. Propolis är även känt för att ha kraftfulla antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper.

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk samt svensk propolis. Vattenhalt max 20%

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18-22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Yvonne M

   Recensiondatum: 2024-01-04

   En 3a, då jag önskat beställa Er Honung Propolis Ljung Fick munkens med enbart Ljung!!!! Denna sistnämnda har jag prövat och jättenöjd Hade givit direkt 5a om Ni bett mig recencera den Kan dock varmt rekommendera DCG både för dess fantastiska naturprodukter, smidig snabb leverans. Toppen för oss som vill ta hand om hälsan, utan massa kemiska tillsatser mvh. Y.J

   Tatjana T

   Recensiondatum: 2024-03-11

   Alla vet hur bra och nyttigt är propolis så med dem andra i paketet är det en unikt produkt 

   Jeff L

   Recensiondatum: 2023-12-05

   Helt enkelt den godaste och bästa honungen. Och servicen. Tack

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda