Din varukorg är tom

  Munkens

  Pollen

  125 g

  5.0 (3) - Recensioner (2)

  Pollen från Munkens är kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Näringsrik bipollen

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Pollen från Munkens är kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Bipollen anses vara en av naturens mest kompletta näringskällor och innehåller i stort sett samtliga näringsämnen som kroppen behöver. Bipollen är även känt för att vara rikt på protein i lättillgänglig form och är en av de mest naturliga och kompletta näringstillskotten. Studier visar att bipollen även har hämmande effekter på skadliga bakterier.

   Svensk pollen från Munkens som har försiktigt torkats vid låga temperaturer (+ 38) = Rawfood. Vid pollenallergi prova försiktigt (något pollenkorn) under flera dagar och öka successivt om besvär uteblir. Förvaras i rumstemperatur (+18-22). Undvik solljus. Återvinns som glas (burk) och plåt (lock). Vattenhalt max 10%.

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Bipollen

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18 -22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Monika M

   Recensiondatum: 2024-01-13

   Mycket god smak med fin knaprig konsistens 

   Irina P

   Recensiondatum: 2021-05-04

   Bra produkt. Mycket nyttig.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda