Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Skogshonung

  280 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Ekoparken, Öjesjöbrännan.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Skogshonung från Munkens kommer från Ekoparken, Öjesjöbrännan (känd för en brand 2014), men är idag avsatt för naturvård, där man idag följer skogens återhämtning efter branden. Munkens Hälsas bin bidrar idag med att hjälpa pollineringen i detta område, och hjälper därmed återställningen av den naturliga floran. Skogshonungen är mörkare i färgen än honung från ängsblommor och har också en starkare smak. Honungen kommer ifrån nektarn från bl. a. rallarros, lingon, blåbär, hallon, lind och ljung.

   Munkens honung passar perfekt till bakning, som sötning av heta drycker och till all sorts matlagning. Börja dagen med en rykande varm kopp te med en liten sked ljuvlig honung till, välj det hälsosammare alternativet till din dessert, eller testa att tillsätta en sked honung i salladsdressingen eller marinaden det kommer att lyfta anrättningen till oanade höjder!

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, Vattenhalt max 20%

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18 -22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda