Din varukorg är tom

  NORDBO

  Nordbo Mage

  60 kaps

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Mage från NORDBO är ett naturligt kosttillskott för normal tarmfunktion. Innehåller aloe, rabarber och triphala som stödjer, balanserar och bibehåller en regelbunden tarmfunktion. NORDBO Mage stödjer tarmens naturliga funktion och är inte vanebildande. För dig som har problem med trög mage/förstoppning och inte tömmer tarmen regelbundet eller upplever smärta vid tarmtömning.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För regelbunden tarmfunktion

  Med rabarberextrakt

  Vegetabilisk kapsel

  • Mage från NORDBO är ett naturligt kosttillskott för normal tarmfunktion. Innehåller aloe, rabarber och triphala som stödjer, balanserar och bibehåller en regelbunden tarmfunktion. NORDBO Mage stödjer tarmens naturliga funktion och är inte vanebildande. För dig som har problem med trög mage/förstoppning och inte tömmer tarmen regelbundet eller upplever smärta vid tarmtömning. Tillskottet är veganskt och certifierad av Djurens Rätt.

   Många produkter för trög mage fungerar laxerande och irriterar fram en reaktion i tarmsystemet. På sikt kan detta försämra tarmens naturliga funktion. NORDBO Mage stödjer istället kroppens egen tarmfunktion och förbättrar den över tid.

   För att må bra är det viktigt att tarmens funktion följer ett regelbundet mönster med minst ett toalettbesök om dagen. Med ett intag av NORDBO Mage på kvällen kommer det dagliga toalettbesöket normalt morgonen därpå.


   Dosering:
   1-2 kapslar till kvällsmålet eller vid behov. Vid svårigheter med att svälja kan kapseln öppnas och strös i t.ex. yoghurt. Drick mycket vätska vid intag av NORDBO Mage. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida och ammande.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Aloe gel (Aloe ferox), Rabarberrot (Rheum palmatum), Magnesiumhydroxid, läkemalva (Althaea officinalis), Triphalaextrakt, Indiskt krusbär/Embilica officinalis, Baherafrukt/ Terminalia belerica, Tropisk mandel/ Terminalia chebula), rödalm (Ulmus fulva), vegetabilisk kapsel (cellulosa).

   Förvaring: Förvaras torrt. Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber er att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Magnesium
   125 mg
   33
   Rabarberrot
   400 mg
   *
   Rödalm
   50 mg
   *
   Läkemalva
   50 mg
   *
   Triphala
   50 mg
   *
   varav indiskt krusbär
   16,7 mg
   *
   varav baherafrukt
   16,6 mg
   *
   varav tropisk mandel
   16,6 mg
   *
   Aloegel
   10 mg
   *

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda