Din varukorg är tom

  Ledins

  Omega-3 flytande

  150 ml

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  En fiskolja smaksatt med en helt naturlig citronolja. Flytande fiskolja är ett mycket bra och prisvärt alternativ om man t ex har svårt att svälja kapslar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med DHA och EPA

  Smaksatt med citronolja

  • Omega-3 från Ledins är en fiskolja smaksatt med en helt naturlig citronolja. Flytande fiskolja är ett mycket bra och prisvärt alternativ om man t ex har svårt att svälja kapslar. Produkten innehåller DHA som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion, normal synförmåga samt EPA som tillsammans med DHA bidrar till hjärtats normala funktion.

   Ledins Omega-3 har hög renhet och stabilitet, vilket analyseras av tillverkaren vid varje tillverkningstillfälle med peroxidtal som ett mått på stabilitet. Ledins analyserar peroxidtalet på varje tillverkad batch av fiskolja.

   Ledins Omega 3 inte utvinns från fisk fångad utanför Västsahara. Råvaran fiskas i haven utanför Peru och Chile enligt avtal som garanterar en hållbar utveckling dvs. inte riskerar utfiske av haven.

   Läs mer om selen och omega-3 i skaldjur på vår blogg här.


   Dosering:
   1 tsk per dag (5 ml) (Rekommenderad dos bör ej överskridas)

   Rekommenderat intag bör ej överskidas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

  • Ingredienser: Fiskolja, naturlig citronolja, antioxidationsmedel (naturliga tokoferoler).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   5ml
   Totalt Omega 3 fettsyror
   1390 mg
   varav EPA
   740 mg
   varav DHA
   460 mg
   Naturligt E-vitamin
   3,2 mg 27% av DRI*

   *DRI = Dagligt referensintag

  • Peter E

   Recensiondatum: 2021-01-31

   Använt länge tycker den är bra.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda