• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Biosun

  Öronljus

  2-pack

  3.666665 - Recensioner (3)

  Fungerar på rent fysikaliskt sätt, med ett lätt undertryck (skorstenseffekt) i färening med luftvibrationer i öronljuset till följd av lågans rörelser får trumhinnan en mjuk massage.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med honung och kamomill

  Avslappning

  För tryckutjämning

  Upptäck flera produkter inom

  • Biosun Öronljus för en varaktig djup avslappning. Öronljusen fungerar på rent fysikaliskt sätt, med ett lätt undertryck (skorstenseffekt) i förening med luftvibrationer i öronljuset till följd av lågans rörelser får trumhinnan en mjuk massage. En härlig känsla av värme uppstår och en tryckutjämning som upplevs som ”befriande” i området runt öron, panna och bihålor. Denna effekt upplevs ofta subjektivt som en välgörande tryckminskning och smärtlindring främst i öron och huvud, oftast redan omedelbart efter behandlingen.

   Behandlingen kan också leda till en mer obehindrad näsandning och en förbättrad luktförmåga, även om näsan innan varit tilltäppt. Dessutom har hela ceremonin en underbart avslappnande verkan. En djup känsla av trygghet och lycka som man endast sällan får uppleva!


   Användning:
   Viktigt att rummet inte är dragigt då lågan måste brinna lugnt. Håll dig varm med en filt och det bästa är att ligga i ett bekvämt sidoläge. Ha en kudde under huvudet och håll huvudet så, att hörselgången pekar lodrätt uppåt.

   Som skydd för hår och kläder kan området runt ljuset täckas med en duk, ta hjälp från någon! När förberedelserna är klara är det dags att tända ett öronljus, tänd i änden utan text, och för ljusets andra ände lodrätt in i din yttre hörselgång. Detta sker med en lätt vridning och ett lätt tryck, så att ljuset sluter tätt vid sidorna. Placeringen är korrekt när du kan höra det behagliga knastrandet och suset från lågan.

   Håll ljuset på plats under hela behandlingen och se till att inget hår kommer i närheten av lågan. Öronljuset skall givetvis alltid tändas i den ände där det inte finns någon text. Denna ände befinner sig mitt emot det tillsatta säkerhetsfiltret. När ljuset brunnit ned till en nivå c:a 1 cm ovanför det röda markeringsstrecket runt ljuset måste återstoden av ljuset försiktigt tas ut ur örat med en lätt vridning, och släckas i ett vattenglas.

   Behandla gärna båda öronen för bästa effekt: I princip måste alltid båda öronen i tur och ordning behandlas med var sitt öronljus. När behandlingen är klar, avlägsnar Din partner försiktigt eventuella kondensrester på de små håren i den yttre hörselgången.

   Efterföljande vila: En viloperiod på c:a 15–30 minuter efter behandlingen inverkar synnerligen gynnsamt på behandlingen. Även under denna fas av behandlingen kan Du lyssna på stillsam avspänningsmusik och njuta av doften från välluktande essenser.

  • Ingredienser:  honung, salvia och kamomill.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Anita R

   Recensiondatum: 2021-11-18

   Varorna kom snabbt. Öronljusen fungerade bra. 

   Lina M

   Recensiondatum: 2021-07-28

   Bra. Enkelt att använda.

   Pia S

   Recensiondatum: 2021-02-13

   Dom är bra vill inte ha några andra

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda