Din varukorg är tom

  Rio Amazon

  Pau D'arco

  40 tepåsar

  4.6 (11) - Recensioner (3)

  Även kallat Lapacho te eller inka te är ett välsmakande te som består av den fiberhinnan mellan ytter- och innerbarken från lapachoträdet

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  även kallat lapachote

  40 tepåsar

  Lång traditionell användning

  Upptäck flera produkter inom

  • Pau D’arco te även kallat Lapacho te eller inka te är ett välsmakande te som består av den fiberhinnan mellan ytter- och innerbarken från lapachoträdet, även kallat Livets träd, som växer i den brasilianska regnskogen. Det unika med lapachoträdet är dess stora motståndskraft mot angrepp av sporer, svampar och virus. Med sina många hälsofördelar har barken använts i över 2000 år tillbaka av olika sydamerikanska stammar som enligt tradition menar att barken innehåller ämnen som upprätthåller kroppens egna immunförsvar. Namnet ”Pau D’arco” betyder ”pilbåge” kommer från att de sydamerikanska indianstammarna skapade pilbågar av trädets virke.


   Dosering:
   Låt te-påsen dra i kokande vatten 5-10 minuter, täck gärna över koppen under tiden. För extra styrka drick gärna téet med tepåsen kvar i koppen. Söta med honung om det önskas. Drick 3 koppar per dag eller enligt rekommendation av läkare/terapeut.

   Varning! Rekommenderas ej till gravida eller ammande kvinnor. Om du har en allvarlig sjukdom bör läkare eller terapeut först konsulteras!

  • Ingredienser: 2000 mg ren Pau D’Arco bark per tepåse

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Lena H

   Recensiondatum: 2024-05-07

   Ljuvlig smak 😀

   Aduniya E

   Recensiondatum: 2022-01-13

   Blev bättre min svamp I ljumskarna efter jag har bäddat met teet

   Anne-Britt B

   Recensiondatum: 2020-12-29

   God

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda