Din varukorg är tom

  pH-Balans

  pH-Kalk

  500 g

  4.8 (14) - Recensioner (7)

  pH-Kalk från pH-Balans består av en renad och finpulvriserad basisk, oorganisk kalk som är rik på karbonater.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  O-organisk kalk

  Med basiska mineraler

  Neutral smak och doft

  • pH-Kalk från pH-Balans består av en renad och finpulvriserad basisk, oorganisk kalk som är rik på karbonater. Renad från föroreningar och uppfyller livsmedelskvalitet. Den är smak och luktfri och har inga syntetiska tillsatser.

   I dagens samhälle blir många försurade och det kan vara svårt att avsyra oss själva på egen hand. Med pH-kalk kan vi nå den viktiga pH-balansen. pH-kalk är en basisk kalk för avsyrning av kroppen på dess egna villkor. Den hjälper din kropp att syresätta sig. In med syre, ut med syra – grunden för liv!
   pH-kalk kommer från miljöopåverkade naturliga mineralgruvor i
   Europa.


   Dosering:
   pH-kalk ska intas 30 minuter innan mat, eller cirka en timme efter, för att inte störa matspjälkningen. Man rör ut kalken i ett glas vatten och dricker den. Startdos: 1-3 rågade teskedar per dag. Öka efter hand till 2-3 matskedar per dag. Ta pH-kalk dagligen. Kalken är optimal i alla åldrar – man är aldrig för ung eller för gammal att börja. Den går heller inte att överdosera.

   Avsyrning av en normalfrisk människa kan ta kring två månader, och kräver kring ett kilo kalk, förutsatt att man sköter kosten i övrigt.

   pH-kalk fungerar även som solskydd, då pigmenteringen är ett samspel mellan UV-ljus, D-vitamin och kalk. Ta ett par matskedar kalk under solning (i en PET-flaska med vatten som du dricker ur under dagen) så motsvarar detta en solskyddsfaktor kring 10-12. Vidare är kalken effektiv mot benskörhet, eftersom man går på grundproblemet försurningen, samtidigt som man fyller på med kalk.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Cirka 70 % Kalciumkarbonat (Ca), och 30 % Magnesiumkarbonat (Mg) – det vill säga 50/50 mmol. 1 tsk (5 g) består av 1400 mg Ca, 600 mg Mg och 3000 mg CO3.

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Gabrielle E

   Recensiondatum: 2023-10-24

   Nöjd med snabb leverans, samt glad att hitta och prova ph-kalken igen efter några års uppehåll. Känns fn som den har positiv effekt både på mage och sömn. Nu hoppas jag på att komma upp på ph-skalan och uppnå bättre mående. Tack!

   Katarina M

   Recensiondatum: 2024-02-12

   Använt ph-kalk i många år och det gick snabbt och bra att beställa härifrån

   Ann P

   Recensiondatum: 2023-11-09

   Lätt att använda ....

   Vivianne R

   Recensiondatum: 2023-09-11

   Hej jag får hjälp att hålla ph balansen i min kropp!

   Maria L

   Recensiondatum: 2023-06-17

   Fungerar bra

   Barbro G

   Recensiondatum: 2023-04-24

   Perfekt för syra o basbalansen

   Brita L

   Recensiondatum: 2022-09-08

   Utmärkt för att hålla sig på en lagom basisk nivå.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda