Din varukorg är tom

  pH-Balans

  Tandpulver

  250 g

  3.8 (11) - Recensioner (4)

  Tandpulver från pH-Balans kan användas istället för tandkräm.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturlig munvård

  Rengör skonsamt tänder & munhåla

  Rena råvaror från naturens skafferi

  • Tandpulver från pH-Balans kan användas istället för tandkräm. För effektiv och skonsam rengöring med endast naturliga ingredienser - helt utan kemikalier. Passar för daglig borstning av tänderna.

   En naturligare munvård utan kemikalier får du med detta pH-tandpulver. Det naturliga saltet i produkten tillför kalciumflorid. Innehåller inga fabrikskemiska svaveltillsatser som skummar, vilket betyder att pulvret inte växer i munnen. Tandpulvret innehåller heller ej ämnen som tar bort den skyddande slemhinnan kring tänderna. En renare tandborstning, således!

   När du borstar dina tänder bör du samtidigt passa på att se över hur din tunga ser ut. Den bör vara svagt rosa, och inte ha någon färgad beläggning i form av bakterier, svampar etcetera. Gör det till en vana att även borsta tungan, så håller du en fräsch hygien i hela munnen.

   Du behöver inte oroa dig om du skulle råka svälja pulver under borstningen. Det är inte skadligt för dig.


   Användning:
   Tandpulvret använder du precis som vilken vanlig tandkräm som helst. Du blöter först tandborsten under rinnande vatten, sedan borstar du tänderna. Du kan med fördel använda dig av en eltandborste med roterande borst, men en vanlig borste fungerar lika bra. Passar även till barn.

  • Ingredienser: 70 % naturlig kalcium-/magnesiumkarbonat, 29% berg-/havssalt från Island, 1% pimpsten från isländska vulkaner, några droppar eterisk pepparmyntolja.

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Sofia F

   Recensiondatum: 2024-01-08

   Jag har varit nyfiken på att prova ett alternativ till vanlig tandkräm pga vad vanliga tandkrämer innehåller som exempelvis karragena (E407) fluor och sorbitol. Jag hittade detta tandpulver som inte innehöll detta. Nu har jag provat det ca 1 v och kommer inte använda något annat. Helt sjukt bra. Munhygienen känns riktigt bra, lätt att använda och smakar bra.

   Monica E

   Recensiondatum: 2024-01-29

   Jag är mycket nöjd och har använt tandpulvret i flera år nu.

   Thommy S

   Recensiondatum: 2024-01-23

   Verkar bra ä, inte använt än. 

   Ewa L

   Recensiondatum: 2023-03-14

   Väldigt nöjd.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda