Din varukorg är tom

  pH-Balans

  pH-Djurkalk

  500 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Med dokumenterad livsmedelskvalitet. Innehåller endast bergmineraler tagna ur naturliga kalkgruvor belägna inom Europa. Innehåller inga tillsatser av syntetiskt tillverkad magnesium.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kalkblandning

  För husdjur & gårdsdjur

  För syra/basbalansen

  Upptäck flera produkter inom

  • Många innekatter, hundar, vilda och tama fåglar, grisar, hästar och andra djur vi lever nära kan vara försurade, vilket kan yttra sig i att dom bland annat blir stela och ömma.

   Denna basiska djurkalk från pH-Balans är främst till för avsyrning med hjälp av karbonater som neutraliserar överskottssyror/gifter. Samtidigt tillför den kalcium och magnesium på djurkroppens egna villkor vilket skiljer sig från flertalet andra kalkprodukter som är syrabundna och tvingar in dessa ämnen.

   Tandsten, höftledsproblem, grå starr, dålig pälskvalitet, eksem, humörsvängningar, kramper, värk och många andra åkommor kan också till stor del bero på djurens inre syra/basbalans, och brist på vitalämnen på grund av för mycket industriproducerad föda, som pellets och konservburksmat.

   En hund gnager i frihet på ben, och en katt sätter i sig mängder av skelett via olika gnagare, till exempel råttor och möss. På så vis får både hund och katt i sig massvis med kalcium. Genom att ersätta detta med ett basiskt kalktillskott kan vi återställa balansen i våra tamdjur.

   Observera att kalkblandning för djur endast skall konsumeras av husdjur och gårdsdjur. Den innehåller för lite magnesium för att passa människor, och skulle på sikt kunna orsaka magnesiumbrist.

   Användning:
   Ge djuret ca 1 tesked pH-djurkalk per tio kilo kroppsvikt dagligen. Blanda i vattnet och/eller maten. Tillsätt också gärna andra kosttillägg, till exempel antioxidanter från nässla, nypon, blåbär, samt kallpressad linfröolja.

  • Ingredienser: 89% Kalciumkarbonat, 11% Magnesiumkarbonat

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda