Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-Chrom

  60 st

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  En organiskt bundet krom från kromjäst (ChromoPrecise®) med upp till 10 gånger högre biotillgänglighet än andra kromkällor, tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Organiskt krom

  Hög biotillgänglighet

  • Bio-Chrom från Pharma Nord är en organiskt bundet krom från kromjäst (ChromoPrecise®) med upp till 10 gånger högre biotillgänglighet än andra kromkällor, tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll. Bio-Chrom bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer och bidrar till en normal metabolism av näringsämnen i kosten. Passar vegetarianer!

   Varje tablett Bio-Chrom innehåller 100 mikrogram elementärt krom. Kromet som används i Bio-Chrom är organiskt bundet, vilket betyder att det är bundet till jästens naturliga aminosyror (kromjäst). Bio-Chrom är tillverkat med en patenterad, organisk källa som kallas ChromoPrecise®, vilket är en kromjäst utvecklad speciellt för att ge optimal biotillgänglighet. Denna specifika kromkälla tillverkas enligt GMP samt med högsta läkemedelsstandard för att säkerställa utmärkt kvalitet och säkerhet med grundlig dokumentation.

   Bio-Chrom och jäst
   ChromoPrecise innehåller inte levande jästceller utan ett krominnehållande proteinrikt pulver framställt av jästceller. ChromoPrecise rekommenderas inte till personer som är allergiska mot jäst.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!


   Dosering:
   1 tablett dagligen för vuxna och barn över 11 år.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Kromberikad jäst (ChromoPrecise®), Maltodextrin, Fyllnadsmedel: mikrokristallinsk cellulosa, Klumpförebyggande medel: talk, Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, Klumpförebyggande medel: kiseldioxid, Konsistensmedel: magnesiumsalter av fettsyror

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Krom
   100 µg
   250

   DRI = dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda