Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-Folin

  180 st

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott med tabletter som innehåller 400 mikrogram folsyra vardera. Folsyran som används i Bio-Folin heter pteroylmonoglutaminsyra och är den typ av folat som absorberas bäst

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Bra vid graviditet

  Med Folsyra

  • Bio-Folin från Pharma Nord är ett kosttillskott med tabletter som innehåller 400 mikrogram folsyra vardera. Folsyran som används i Bio-Folin heter pteroylmonoglutaminsyra och är den typ av folat som absorberas bäst. Folsyra stödjer normal vävnadstillväxt hos gravida kvinnor, spelar en roll i normal celldelning, stödjer en normal homocysteinmetabolism, bidrar till en normal psykologisk funktion, stödjer ett normalt immunsystem, bidrar till normal blodbildning, bidra till att minska trötthet och utmattning, tillverkats under dansk läkemedelskontroll.

   Kvinnor i fertil ålder rekommenderas att ta ett tillskott om 400 mikrogram folsyra per dag från det de planerar att bli gravida fram till och med den tolfte graviditetsveckan.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!


   Dosering:
   1 tablett dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.
   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, Maltodextrin, Klumpförebyggande medel: talk, magnesiumsalter av fettsyror, Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, Färgämne: riboflavin, titandioxid, Folsyra (pteroylmonoglutaminsyra)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Folsyra
   400 μg
   200

   DRI = dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda