Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-Marin

  90 st

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  Ett bra komplement för dem som av olika skäl inte äter mycket fisk, vilket rekommenderas av hälsomyndigheter, samt för dem som behöver en extra ren fiskolja som absorberas lätt

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med omega-3

  Hög biotillgänglighet

  • Bio-Marin Plus från Pharma Nord består av mjuka gelatinkapslar med koncentrerad fiskolja som innehåller fria fettsyror som lätt absorberas. Fiskoljan är dessutom bearbetad, vilket innebär att den renas i en särskild process och begränsar nivåer av föroreningar som ligger långt under lagstadgade gränser. Innehållet i Bio-Marin Plus är inkapslat i en syrefri miljö och har ett extremt lågt peroxidvärde eftersom oljan är effektivt skyddad mot oxidation (härskning). som innehåller 500 mg fiskolja inklusive 185 mg EPA, 115 mg DHA och 25 mg andra omega-3-fettsyror per kapsel. Bio-Marin Plus innehåller även B-vitaminerna folsyra och B12, som bidrar till normal metabolism av homocystein. Förutom omega-3-fettsyror innehåller Bio-Marin Plus folsyra och vitamin B12, vilka bidrar till en normal metabolism av homocystein. Folsyra bidrar dessutom till ett normalt immunsystem, normal psykologisk funktion och normal blodbildning. Vidare har folsyra en roll i processen för celldelning och ger stöd till normal vävnads tillväxt under graviditet.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!

   Bio-Marin Plus är ett bra komplement för dem som av olika skäl inte äter mycket fisk, vilket rekommenderas av hälsomyndigheter, samt för dem som behöver en extra ren fiskolja som absorberas lätt.


   Dosering:
   1-4 kapslar dagligen. Sväljes hela tillsammans med mat.

   Eftersom oljan är i form av fria fettsyror kan den orsaka en brännande känsla på tungan om man tuggar kapseln. Rekommendationen är därför att svälja kapseln hel. De fria fettsyrorna och B-vitaminerna i Bio-Marin Plus kan ge en viss doft på oljan, trots att oljan är fräsch och ren.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Sojaolja, Gelatin (nötkreatur), Delvis härdad sojaolja, Fuktighetsbevarande medel: glycerol, Vitamin A (betakaroten), Förtjockningsmedel: kiseldioxid

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   4 kapslar
   % av DRI
   Fiskolja
   500 mg
   *
   2000 mg
   *
   Totalt omega-3-fettsyror
   325 mg
   *
   1300 mg
   *
   varav EPA
   185 mg
   *
   740 mg
   *
   varav DHA
   115 mg
   *
   460 mg
   *
   Folsyra
   100 µg
   50
   400 µg
   200
   Vitamin B12
   1,0 µg
   40%
   4,0 µg
   160%

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  • Michael K

   Recensiondatum: 2024-01-29

   Bio-Marin + hjälper mig att bibehålla dom mest vitala funktionerna i kroppen. Fantastisk produkt!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda