Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-Pycnogenol

  90 st

  4.3 (10) - Recensioner (6)

  Ett kosttillskott som innehåller ett patenterat extrakt med bioflavonoider från strandtallens bark. Barken fungerar som en antioxidant och bidrar till god hälsa genom att skydda cellerna mot oxidativ skada.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Antioxidant

  Hög biotillgänglighet

  • Bio-Pycnogenol från Pharma Nord är ett kosttillskott som innehåller ett patenterat extrakt med bioflavonoider från strandtallens bark. Barken fungerar som en antioxidant och bidrar till god hälsa genom att skydda cellerna mot oxidativ skada. Bio-Pycnogenol innehåller en unik blandning av vattenlösliga naturligt förekommande bioflavonoider och fruktsyror, varav flera också bidrar till att skydda cellerna från oxidativ skada. Bio-Pycnogenol stödjer även en bra blodcirkulation i kroppen och I USA är produkter med Pycnogenol på topp 10-listan över de mest populära kosttillskotten och ämnet är mycket väldokumenterat.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!


   Dosering:
   1 tablett 2 gånger dagligen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser:Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, Maltodextrin,Tallbarksextrakt (Pycnogenol®), Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, Konsistensmedel: kalciumfosfater
   Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tablett
   Pycnogenol®
   80 mg
   (standardiserat till minst 60% proantocyanidiner)
  • Susan S

   Recensiondatum: 2024-02-19

   Hej  Jag har inte provat SelenQ10 förut. Förväntar mig en bra produkt eftersom jag är nöjd med Bio-Pycnogenol. Har provat olika märken men denn är överlägset bäst för just mig.//Susan

   Vickan

   Recensiondatum: 2024-05-16

   Många gånger billigast och alltid snabb leverans! Värt att jämföra 🤓

   Nils-gunnar C

   Recensiondatum: 2021-06-24

   Utmärkt!

   Anne H

   Recensiondatum: 2021-06-23

   Bra.

   Vera M

   Recensiondatum: 2021-04-06

   Sätter 4 stjärnor, men egentligen vet inte riktigt om den fungerar för det jag köpte den för. Läste en artikel om att den hjälper mot pollen allergi. Så jag hoppas att det gör något, fast jag har dagar då det känns att det inte gör! Men det är en bra produkt så jag litar på att nåt god måste den väl göra till kroppen!

   Marcus F

   Recensiondatum: 2021-01-27

   Bra produkt till vettigt pris

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda